Industrijsko čišćenje Beograd

Industrijsko čišćenje Beograd
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-industrijsko-ciscenje

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD SECUT Preduzeće SECUT je usko specijalizovano za čišćenje, održavanje i zaštitu svih vrsta podnih obloga, kao i za poslove generalnog uređenja prostora nakon građevinskih radova.
Iz palete ponuda izdvajamo sledeće usluge: Čišćenje mekih (tekstilnih) podnih obloga podrazumeva usluge pranja i čišćenja svih vrsta mekih podnih obloga. Čišćenje, pranje i zaštita tvrdih podnih obloga podrazumeva usluge čišćenja, pranja i zaštite svih vrsta tvrdih podnih obloga bilo da je u pitanju mermer, granit, PVC, linoleum, parket, beton, teraco, keramičke pločice ili industrijski podovi. Kristalizacija prirodnog mermera i kamena spada u posebnu SECUT ponudu i obavlja se u osam posebnih faza. Pranje i čišćenje velikih površina i mogućnost održavanja istih u zimskom periodu podrazumeva čišćenje velikih površina kao što su parking prostori, podzemne i nadzemne garaže, skladišta, industrijski pogoni i sl.
Cenovnik
agencija-za-ciscenje-objekata-clean-tale-industrijsko-ciscenje

Agencija za čišćenje objekata Clean Tale

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 144/05 063 1431005
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE OBJEKATA CLEAN TALE Agencija Clean Tale koristi profesionalne mašine za dubinsko pranje tepiha, pranje i poliranje tvrdih podova kao i odgovarajuća sredstva koja čine da se postigne maksimalan efekat čišćenja. Mašinsko pranje tvrdih podova Mašinsko pranje se primenjuje na svim vrstama tvrdih podova (mermeru ,granitu, teraco, betonu, pločicama, pvc, parketu, laminatu, gumi,... Podrazumeva odmašćivanje, odstranjivanje grubih nečistoća,detaljno čišćenje uklanjanje stare emulzije, kamenca, cementnog mleka, ostataka farbe i sl.
Podovi se peru profesionalnim mašinama i savremenim sredstvima u zavisnosti od vrste podne obloge. Mašinsko pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površina Zaštita tvrdih podnih površina ,nakon mašinskog pranja,podrazumeva nanošenje emulzije i poliranje.
Ovakvim tretiranjem podove činimo zaštićenim i lakšim za svakodnevno održavanje.
Cenovnik
vizija-servis-industrijsko-ciscenje

Vizija Servis

Beograd, Zemun, Tršćanska 70 011 2610569 | 063 310589 |
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD VIZIJA SERVIS Generalna čišćenja se rade po potrebi i podrazumevaju čišćenje celokupnog prostora kombinacijom mašinskog i ručnog rada.Obavlja ga tim obučenih i organizovanih ljudi.Čišćenje posle završetka građevinskih radova podrazumevaju uklanjanje svih ostataka ( kreč, boje, lepkovi sa keramike, stolarija i dr ) i dovođenje objekata u namensku funkciju.
Cenovnik
new-york-trade-industrijsko-ciscenje

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE NEW YORK TRADE Sve veći broj kompanija u Srbiji koristi usluge profesionalnog čišćenja.Kompanije se uglavnom drže primarnih delatnosti, stoga poslove održavanja higijene prepuštaju firmama koje su profesionalno obučene.Industrijsko čišćenje je jako specifično, tako da radnici zaposleni na poslovima svakodnevnog održavanja higijene nisu u mogućnosti da efikasno obave zadatak iz oblasti industrijskog čišćenja.
Cenovnik
full-cisto-agencija-za-profesionalno-ciscenje-industrijsko-ciscenje

Full Čisto - Agencija za profesionalno čišćenje

Beograd, Voždovac, Tikveška 18 011 7838203 | 060 4977002 |
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD FULL ČISTO - AGENCIJA ZA PROFESIONALNO ČIŠĆENJE Svakodnevno čistimo preko 80 000 m2.
Godišnje operemo preko 100 000 m2 tepiha i itisona kao i 150 000 m2 tvrdih podova.
Kvalitet svojih usluga smo potvrdili uvođenjem standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS sto je potvrdjeno od strane sertifikacione kuce FERTIN.I pored velikog obima posla kao i velikog broja zaposlenih, naša težnja je da sačuvamo prisni odnos i poverenje kako sa klijentima tako i sa našim stalno zaposlenim radnicima.
Cenovnik
patenting-proizvodnja-industrijsko-ciscenje

Patenting proizvodnja

Novi Beograd, Generala Mihajla Nedeljkovića 105 011 3016942 | 011 3017942 | 011 3188883 |
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE PATENTING PROIZVODNJA Bavimo se prodajom - sredstava za pranje u industriji - kućne hemije - dezinfekcionih sredstava - auto - kozmetike - hemikalija za tretman vode - baznih hemikalija - robe široke potrošnje
Cenovnik
Back to Top