Industrijsko čišćenje Beograd

Industrijsko čišćenje Beograd
secut-ciscenje-i-odrzavanje-higijene-industrijsko-ciscenje

Secut - Čišćenje i održavanje higijene

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 +381 11 2200040
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD SECUT Preduzeće SECUT je usko specijalizovano za čišćenje, održavanje i zaštitu svih vrsta podnih obloga, kao i za poslove generalnog uređenja prostora nakon građevinskih radova.
Iz palete ponuda izdvajamo sledeće usluge: Čišćenje mekih (tekstilnih) podnih obloga podrazumeva usluge pranja i čišćenja svih vrsta mekih podnih obloga. Čišćenje, pranje i zaštita tvrdih podnih obloga podrazumeva usluge čišćenja, pranja i zaštite svih vrsta tvrdih podnih obloga bilo da je u pitanju mermer, granit, PVC, linoleum, parket, beton, teraco, keramičke pločice ili industrijski podovi. Kristalizacija prirodnog mermera i kamena spada u posebnu SECUT ponudu i obavlja se u osam posebnih faza. Pranje i čišćenje velikih površina i mogućnost održavanja istih u zimskom periodu podrazumeva čišćenje velikih površina kao što su parking prostori, podzemne i nadzemne garaže, skladišta, industrijski pogoni i sl.
Cenovnik
agencija-za-ciscenje-objekata-clean-tale-industrijsko-ciscenje

Agencija za čišćenje objekata Clean Tale

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 144/05 +381 63 1431005
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE OBJEKATA CLEAN TALE Agencija Clean Tale koristi profesionalne mašine za dubinsko pranje tepiha, pranje i poliranje tvrdih podova kao i odgovarajuća sredstva koja čine da se postigne maksimalan efekat čišćenja. Mašinsko pranje tvrdih podova Mašinsko pranje se primenjuje na svim vrstama tvrdih podova (mermeru ,granitu, teraco, betonu, pločicama, pvc, parketu, laminatu, gumi,... Podrazumeva odmašćivanje, odstranjivanje grubih nečistoća,detaljno čišćenje uklanjanje stare emulzije, kamenca, cementnog mleka, ostataka farbe i sl.
Podovi se peru profesionalnim mašinama i savremenim sredstvima u zavisnosti od vrste podne obloge. Mašinsko pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površina Zaštita tvrdih podnih površina ,nakon mašinskog pranja,podrazumeva nanošenje emulzije i poliranje.
Ovakvim tretiranjem podove činimo zaštićenim i lakšim za svakodnevno održavanje.
Cenovnik
vizija-servis-industrijsko-ciscenje

Vizija Servis

Beograd, Zemun, Tršćanska 70 +381 11 2610569
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD VIZIJA SERVIS Generalna čišćenja se rade po potrebi i podrazumevaju čišćenje celokupnog prostora kombinacijom mašinskog i ručnog rada.Obavlja ga tim obučenih i organizovanih ljudi.Čišćenje posle završetka građevinskih radova podrazumevaju uklanjanje svih ostataka ( kreč, boje, lepkovi sa keramike, stolarija i dr ) i dovođenje objekata u namensku funkciju.
Cenovnik
full-cisto-agencija-za-profesionalno-ciscenje-industrijsko-ciscenje

Full Čisto - Agencija za profesionalno čišćenje

Beograd, Voždovac, Tikveška 18 +381 11 7838203
INDUSTRIJSKO ČIŠĆENJE BEOGRAD FULL ČISTO - AGENCIJA ZA PROFESIONALNO ČIŠĆENJE Svakodnevno čistimo preko 80 000 m2.
Godišnje operemo preko 100 000 m2 tepiha i itisona kao i 150 000 m2 tvrdih podova.
Kvalitet svojih usluga smo potvrdili uvođenjem standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS sto je potvrdjeno od strane sertifikacione kuce FERTIN.I pored velikog obima posla kao i velikog broja zaposlenih, naša težnja je da sačuvamo prisni odnos i poverenje kako sa klijentima tako i sa našim stalno zaposlenim radnicima.
Cenovnik
Back to Top